14 Ağustos 2017 Pazartesi

Liar Game: The Final Stage Filmi Tanıtımı

LİAR GAME: THE FİNAL STAGE
Liar Game : The Final Stage 133 dakikalık bir japon filmidir. Tür gizem, psikoloji."Liar Game" adlı bir mangadan alıntıdır. Liar Game'in ilk filmidir. Tür gerilim, psikoloji. İlk iki sezon için söylediğim herşey, bu film için de geçerli. Akıcı bir film. Baş karakterlerimizin başlarına gelen problemler, tıpkı matematik problemleri gibi. Bol bol düşündüren ve zekalarını kulladıran bir yalan oyunu bu. Ben çok severek ve eğlenerek seyrettim. Bol bol ters köşe olduk film boyunca. Bazen Nao'nun aptallığı sinirlerimi bozdu ama aynı zamanda bazen de içimi ısıttı. Diğer yandan Akiyama'nın zekası beynimi yakarken, bir yandan da kendine hayran bıraktı. Saflık ve kurnazlığın mükemmel birleşimi. İkisi harika bir partner oldular. Her zamanki gibi filmi de efsaneydi.
  (Not: Liar Game, 2 sezon ve 2 filmden oluşmaktadır. Sırasıyla; Liar Game (dizi) , Liar Game 2 (dizi) , Liar Game: The Final Stage (film) , Liar Game: Reborn (film). Şimdi anlattığım dizinin ilk filmidir. )
 İlk Sezonda;
Aptallık derecesinde dürüst Kanzaki Nao ve deha dolandırıcı olarak bilinen Akiyama Shinichi birlikte ilk 3 turu bitirmişlerdi.
2. sezonda;
 İkisinin de katılma zorunluğu olmadığı halde kendi nedenleri ile tekrar oyuna geri döndüler. Yalnız 2. sezonun sonunda sadece Akiyama finale katılma hakkı kazanmıştı.
 Şimdi bu filmde;
Aradan 3 ay geçer. Her zamanki gibi Akiyama oyun bitince yine Nao ile irtibatı tamamen kesmiştir. Nao günlük yaşamına geri dönmüşken, yine ve yine o altın dişli polis gelir ve kızımıza o olmadan Akiyama'nın kaybedeceğini söyler çünkü final oyunu, güvenle kazanılabilecek bir oyundur. Nao, Akiyama'yı yalnız bırakmak istemediği için final turuna girer (Sanki ikisi de oyuna katılmak için neden arıyor, özellikle kızımız Nao.) ve orada Akiyama ile karşılaşır. Nao arada yalnız başına da kalsa, önceki tecrübelerinden dolayı ikisi de daha güçlüdür.
 Filmin açılış müziği. ( Her zamanki gibi<333)
 (Bu filmi seyretmek mangadaki Akiyama Shinichi karakterini aklıma getirdi. Buradan sevgilerimle. Akiyama-san...<333)
Filmin manga versiyonu.
 "İyi şeyler inandığında, daha iyi şeyler sabrettiğinde ve en iyi şeyler hiç vazgeçmediğinde gelir..."
 Dinlediğiniz için teşekkürler. İnşallah anlatımımı beğenmişsinizdir. İyi seyirler...:)


 RİBA Aİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tragic Story of Shigaraki Tomura

TRAGİC STORY FROM RİBA Aİ (its just a theory) SHİGARAKİ'S TRAGİC PAST/LİFE Theory about Shimura Family: we know shigaraki h...